Nyheder

Vi knokler ...

Vi knokler ...

Vi knokler for vores hjertebarn! Men gør vi egentlig det vores kunder (jer der sidder bagved skærmen :)) vil have?

 Nogen gange (de fleste gange) så sidder vi med vores fantastiske ideer til produkter, design, udseende af webshop og hvad der skal ske på de sociale medier.. Vi kigger selvfølgelig på markedet og vi stoler også på vi gør vores ting godt nok - men er der behov for noget andet? Vi har lært at flere hoveder tænker bedre - så hvad tiltrækker jer? er det den service i får? Er det den "personlige" kontakt i har med os på de sociale medier? Er det produkterne? Eller er det noget helt andet?

Vi ville elske at høre jeres Ris og Ros eller høre jeres ideer til noget nyt og spændende! 

Skriv gerne kommentarer her på vores blog eller kontakt på vores mail: contact@raaliving.dk.

Hav en rigtig dejlig weekend!

Read more →

Brunt papir og snører..

Brunt papir og snører..

Nogen undrer sig måske over hvorfor vi pakker vores produkter ind, når vi sender dem ud til jer?

Vi pakker altid vores produkter ind i brunt papir med sort snører omkring - da vi alle sammen (læs: det bilder vi os i hvertfald ind) godt kan lide få og åbne gaver! Vi håber på, at når i åbner op for pakken, at i bliver glade og overraskede over indpakningen og at det er med til at skabe lidt hygge og glæde når i har købt et produkt hos os.

Samtidig går vi ikke ned på kvalitet og service - og vi kan godt lide at det ser ordenligt ud! Vi har produkter der koster og er af god kvalitet, derfor skal indpakning og service også være derefter - så i som kunder, for så meget ud af jeres oplevelse når i handler hos os.

Vi vedlægger altid en lille hilsen med pakken - det er en standart hilsen, men nogle gange, finder vi på at skrive personligt til jer; bla hvis der står at pakken er til et fødselsdagsbarn - så skriver vi selvfølgelig 'Tillykke' eller 'glædelig jul' :)

 

Read more →

Vores historie - kort fortalt!

Vores historie - kort fortalt!

Hej, 

Vi vil gerne fortælle en lille historie til dem der har lyst til at vide lidt om os, vores baggrund og RAA livings opstart.

Når uheldet rammer...

Som mange af jer sikkert har oplevet så er der nedskæringer på arbejdsmarkedet og vi blev begge ramt af Bølgen! 
Men nogen gange når der lukkes en dør, åbnes en ny! 
Vi fik ideen om at starte en webshop med boliginteriør og tilbehør - baggrunden var egentlig den store interesse som vi selv havde for indretning og det boost der var kommet på markedet og de sociale medier. Det lyder så nemt ikke? Det troede vi også - en lille webshop, lidt forhandlere og så er alt godt.... Meeeen desto mere vi fik defineret vores drøm, fandt vi hurtigt ud af at vi ville skabe vores eget, et navn og et brand og at vi ville lave det til "de små".. 
Men uden kontakter til fabrikker, intet Kendskab til IT og INGEN penge, så virkede det lidt langt fra virkeligheden! - og det skulle vise dig at blive lidt af en rutschebanetur! 

Eventyret starter ...

Drømmen er defineret: en webshop med interiør til børn, i vores eget mærke! Udfordringerne er listet op og det føltes lidt som en umulig opgave! Heldigvis er vi velsignet med venner, familie og bekendte i vores netværk som hørte om vores nye projekt, vores hjertebarn, og som blev forelsket i RAA Living. Vi måtte bruge timer, uger og måneder på at lære at lave en webshop fra bunden -HTML kodning og SEO var ikke ligefrem ord vi kendte til - men efter 6 mdr. Og rigtig mange lange timer og mange spørgsmål, stod vores webshop (dog stadig med et utal af fejl, men Rom blev heller ikke bygget på en dag) og fungerede nogenlunde! ;) Vi kunne nu koncentrere os lidt om at finde en producent til vores første produkt. Den første mail blev sendt til vores søde Tipi-dame og vi følte lidt vi blev venner med hende, da hun, trods hun ikke kendte os, gik med til et MEGET lille parti af tipier - tror måske hun kunne fornemme at vi var helt nye på markedet Blind abe 3 mdr. Efter den første mail, som iøvrigt blev til over 70 mails, fik vi vores første prøve! Hold nu k*** det var en vild følelse! At stå med sit eget produkt og skulle til at bestille et parti, som vi synes var meget stort (det var det slet ikke, set i bakspejlet) og satse hele puljen på én ting, som vi slet ikke vidste om ville blive solgt - og vi havde betalt mange penge for den ene prøve og nu skulle vi ligge et beløb vi faktisk ikke havde! Ja, udfordringerne kendte vi jo allerede, næste skridt at få fat i nogle penge til vores første ordre .... 

Ingen penge på kontoen.. 

Vores webshop stod klar (sådan da Smilende ansigt med åben mund og koldsved) og vi havde fundet vores første leverandør til vores første produkt - men vores kontoer var bogstavelig talt tomme! Vi blev enige om at vi ville gå i banken, de ville sikkert elske vores projekt og give os lov til at låne lige det vi manglede Smilende ansigt med smilende øjne så vi valsede ned til vores søde bankmand og brugte alt hvad vi havde i os - vi forklarede op og ned, er helt sikker på han har prøvet at afbryde os et par  gange undervejs - men ikke tale om, han så helt blæst ud da vi endelig fik afsluttet fremvisningen - men svaret var ikke det vi håbede, vi var ikke de mest attraktive at låne penge til, 2 arbejdsløse piger med en ide og ingen erfaring som selvstændige - meeeen vi fik da presset en MEGET beskeden lille kassekredit ud af ham, med alt for høje renter! Men hey, nu kunne vi altså faktisk sende en mail med "GO" til leverandøren!!  Bordbombe Vente vente vente.. Vi synes der gik enormt langtid før nogen kiggede på webshoppen - men pludselig tikkede første ordre ind - det føltes lidt sådan hér.. $\^>~?£|+@/%+'!!?!? Og så kom den næste og den næste, og pludselig kunne vi sende et par stykker ud om ugen - og det gik op for at vi altså havde gang i en rigtig forretning, med kunder, regnskab og muligheden for at udvide produktsortimentet! 

Vi er taknemmelige!

WOW..... I dag er det 3,5 måned siden webshoppen gik i luften og vi kunne endelig lukke jer ind i vores lille univers! Vi er gået fra at have et lille parti af tipier, til at have 12 forskellige produkter på vores lager! Det er mere end vi overhovedet havde turde håbe på efter 3,5 måned.. Vi er SÅ taknemmelige for alle jer der følger os på de sociale medier og dem som køber vores produkter! Det har været en vild rutchebane af følelser og nye ting vi har måtte lære - det har kostet os en masse timer med sved på panden! Men med det sagt er vi også 100% sikre på at vi har taget den rigtige beslutning! 

Om lidt skriver vi 2016 og vi er SÅ spændte på hvad året kommer til at bringe for vores lille projekt! Vi har selvfølgelig allerede nogle produkter i pipeline , som vi glæder vildt til at præsentere for jer i det nye år!

Vi hedder Maja og Sabrina og vi er stifterne af RAA Living og vi ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Read more →